Баланс смаку в цьому рецепті просто ідеальний, страва виходить оригінальною та свіжою

Відмінний, святковий салат з курячою грудкою та ананасами. Усі шукають його на столі. Салат виходить ніжним та повітряним, з цікавим смаком. 

Інгредієнти:

  • куряча грудка, 300 г;
  • ананаси консервовані, 300 г;
  • кукурудза консервована, 200 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • яблуко велике та солодке, 1 шт;
  • сіль, майонез.

Приготування:

М’ясо відварюємо у підсоленій воді зі спеціями, остуджуємо та ріжемо кубиками. Відварене м’ясо можна замінити шинкою або напівкопченим курячим баликом, тоді смак салату трохи зміниться, але не стане гіршим.

Ананаси беріть кубиками або ріжемо кільця шматочками.

Відварені яйця також нарізаємо кубиком. Кукурудзу зливаємо.

Змішуємо всі продукти та заправляємо майонезом. Якщо потрібно, присолюємо.

Салатик можна охолодити у холодильнику і подаємо до столу.

Салат можна подавати порційно, гості точно його з’їдають і ще попросять добавки. Для декору присипаємо зеленню або на край креманки ставимо кільце ананаса, розрізане з одного краю.

Яблуко ви можете очистити від шкірки, але можна її залишити, якщо не товста і солодка.

Тим, хто не любить консервовану кукурудзу, можна замінити її горошком, лише вибирайте молодий та солодкий, щоб не зіпсувати смак салату.