Дуже смачно і дуже просто. З’їли весь салат за вечір. Новий рецепт з Іспанії

Цей рецепт салату дуже простий, але він чудово підходить не лише для обіду та вечері, а й для святкового столу. Основа салату – шинка або ковбаса, копчене м’ясо, сир та помідори.

Інгредієнти:

  • ковбаса чи шинка, 200 г;
  • твердий сир, 150 г;
  • помідори, 3 шт.;
  • часник, 2 зуб;
  • майонез або сметана з гірчицею та лимонним соком.

Приготування:

Продукти ріжемо у довільному порядку, як ви це робите з іншими салатами.

Якщо ваші помідори м’ясисті, але соковиті, тоді спочатку ріжемо на дві частини, чайною ложечкою прибираємо м’якоть і потім ріжемо шматочками.

Сир можете натирати на великій тертці, але щоб відчувати смаки продуктів, краще нарізати сир кубиками.

Часник дрібно нарізаємо. За бажанням у салат ви можете ще додати зелень, пару гілочок свіжого базиліка.

Змішуємо продукти та заправляємо салат майонезом.

Ви можете змішати сметану із солодкою гірчицею та краплею лимонного соку та заправити цим соусом салат. Також майонез поєднується з гірчицею і соус отримує пікантний присмак і салат просто грає всіма смаками. На смак це чудова святкова страва, в якій ви використовували зовсім мінімальний набір продуктів.