Рецепт смачного та пухкого медівника з горіхами на кефірі, який колись пекла ще бабуся.

За цим рецептом він робиться доволі швидко, не потрібно довго збивати, випікати чи готувати крем. Медівник — універсальний десерт і на свята, і в будній день

Інгредієнти:


1 стакан сметани 250гр
1 стакан молока 250гр
1 стол.лож. соди
0.5 стакана олії
5 яєць
2 стакана цукру
1 стакан меду
4 – 4,5 стакана борошна


Приготування:


В сметану додаємо соду перемішати і залишити на 10-15 хв. Додаємо молоко перемішуємо. Яйця з цукром збиваємо додаємо мед збиваємо, додаємо олію і сметану з молоком все збиваємо і поступово додаємо борошно. Тісто має бути як збита сметана. Виливаємо в форму застелену пергаментом. Випікаємо (верх-низ) при тем. 180 град. 45-50 хв. до сухого сірника.