Один з найпростіших і найсмачніших рецептів салату, який підходить до різних гарнірів та м’ясних, рибних закусок

Смачний салат, в ідеальному поєднанні смаків. Яєчні салати багато хто любить за їх смак, ситість, простоту приготування та поєднання з величезною кількістю продуктів. 

Інгредієнти:

  • яйця, 12 шт.
  • огірки мариновані, 8 шт.;
  • майонез та гірчиця;
  • сіль, перець, зелень.

Приготування:

Яйця відварюємо, охолоджуємо, очищаємо та ріжемо кубиком.

Огірки невеликого розміру також ріжемо кубиками, віджимаємо від зайвої рідини та змішуємо з яйцями.

Додаємо в салат дрібно нарізаний кріп.

За смаком вводимо гірчицю – солодку чи гостру, майонез та перемішуємо.

За смаком додаємо сіль та перець, перемішуємо і подаємо до столу.

Салат можна накрити і відправити в холодильник, остуджуватися на 30 – 40 хвилин.

Можна подавати до будь-яких гарнірів та закусок, використовувати як начинку до тарталеток, як шар у закусочному торті. Можна зробити святкову закуску: розморозити крабові палички, розгорнути їх і викласти трохи салату, загорнути трубочки і розкласти на листі салату на великій тарілці. У начинку за бажанням додаємо трохи плавленого сиру та отримуємо розкішний, святковий варіант страви.