Салат із крабових паличок з огірками і кукурудзою – це свіжість, легкість і приголомшливо апетитне поєднання смаків

Такий салат можна готувати в будь-який час року і завжди він буде доречний. У мене навіть святковий стіл без нього не обходиться. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

  • 500 гр крабових паличок
  • 5 яєць
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 200 гр свіжих огірків
  • 180 гр майонезу
  • 10 гр соєвого соусу
  • 3 зубчики часнику
  • 1 пучок свіжої петрушки

Приготування:

В першу чергу нарізаємо маленькими кубиками крабові палички і відправляємо їх в салатник.

Тепер такою же формою ріжемо попередньо відварені яйця. Перекладаємо слідом.

Додаємо нарізані кубиками свіжі огірки і консервовану кукурудзу.

Часник продавлюємо через прес і відправляємо до решти інгредієнтів.

Доповнюємо дрібно нарізаною петрушкою, соєвим соусом і майонезом.

Добре все перемішуємо і подаємо до столу.