Салат виходить настільки красивим і яскравим, що ви просто повинні приготувати його на свій святковий стіл

Красивий і яскравий на святковий стіл. Салат виходить ніжним, м’яким, легким. Я його часто готую на свята і іноді просто так балую сім’ю смачною стравою.

Інгредієнти:

  • філе куряче – 1 шт;
  • гриби – 300 г;
  • морква і цибуля – по 1 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • часник – 2 зубчики;
  • кріп;
  • сіль, перець, майонез, соняшникова олія.

Приготування:

Печериці ріжемо шматочками, викладаємо на суху сковороду і обсмажуємо до випаровування рідини.

Солимо, вливаємо трохи олії, смажимо до готовності і охолодити на паперових рушниках.

Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці.

Обсмажуємо цибулю і моркву до напівготовності – напівм’якості. Остуджуємо і солимо за смаком.

М’ясо варимо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо шматочками.

Яйця відварюємо і ріжемо шматочками. Кріп дрібно ріжемо.

Змішуємо м’ясо, гриби, цибулю і моркву, яйця, кріп. Перемішуємо і додаємо подрібнений часник, перець, майонез.

Перемішуємо і пробуємо, якщо не вистачає солі, підсолюємо. Відразу подаємо до столу.

Можна ще додати петрушки, часник беріть за смаком.