Шалено смачний салат для щоденного меню і не тільки

У салаті всі продукти просто ідеально поєднуються між собою, а перчик з паприкою надають йому особливу пікантність.

Інгредієнти:

  • 300 грам печериць
  • 300 грам курячого філе
  • 100 грам цибулі
  • 150 г моркви
  • 100 грам маринованих огірків
  • 100 грам консервованої кукурудзи
  • 3 курячих яйця
  • майонез
  • пів чайної ложки червоного перцю
  • сіль, перець за смаком
  • 1 чайна ложка паприки
  • соняшникова олія

Приготування:

Гриби нарізаємо пластинками і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо до повного випаровування рідини, потім вливаємо олію, додаємо сіль, паприку, червоний і чорний перець, перемішуємо.

Цибулю чистимо і нарізаємо чверть кільцями. Додаємо її до грибів і перемішуємо. Обсмажуємо все разом 5 хвилин.

Очищену моркву нарізаємо брусочками. Додаємо до обсмаженим грибам з цибулею, перемішуємо і обсмажуємо все разом до м’якості.

Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками, перекладаємо в салатник.

Заздалегідь відварене куряче філе нарізаємо кубиком. Відправляємо в салатник до яйця.

Перекладаємо гриби з овочами на паперовий рушник і залишаємо охолоджуватися.

Огірки нарізаємо тонкою соломкою, перекладаємо в салатник. Туди ж кладемо консервовану кукурудзу і зажарку. Все солимо і перчимо до смаку, заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо до столу.