Спробувавши одного разу цей салат у подруги, ми назавжди закохалися в його смак

Нереально ніжний і смачний салат. Готується страва так само швидко, як і з’їдається, готувати його просто і швидко, зате виходить настільки смачно, що він зникає одним з перших зі столу.

Інгредієнти:

  • 300 г курячої грудки;
  • 150 г твердого сиру;
  • 2 мариновані огірки;
  • 150 г маринованих грибів;
  • 4 картоплі;
  • 1 морква;
  • 3 ст л майонезу;

Для прикраси:

  • 16 оливок;
  • кріп;
  • 10 маринованих грибів;
  • 1/4 частина вареної моркви.

Приготування:

Для початку відварюємо м’ясо в підсоленій воді до готовності (20 хвилин) і нарізаємо на кубики.

Картоплю варимо в мундирі 20-25 хвилин, потім очищаємо і тремо на великій тертці і змішуємо з 1 чайною ложкою майонезу і нарізаним кропом.

Сиру моркву тремо на тертці, але невеликий шматочок залишаємо для прикраси.

Огірки і грибочки нарізаємо на невеликі шматочки, аналогічні курячим кубиках.

Сир натираємо на великій тертці.

Ми всі компоненти підготували, тепер залишилося зібрати салат за допомогою роз’ємного кільця.

На дно викладаємо картоплю і щільно її втрамбовуємо. Зверху кладемо огірки.

Далі поміщаємо куряче філе і на ньому малюємо сіточку з майонезу.

Потім йде шар маринованих грибів. Поверх грибів вистеляємо морквину.

Останнім шаром буде смачний тертий сир.
Для того, щоб салат здавався більш барвистим, прикрашаємо його як на картинці.