Такої смачної картоплі Ви ще не їли! Обід або вечеря за 30 хвилин!

Такий варіант страви сподобається як дорослим, так і дітям. Така страва стане смачним доповненням до улюбленого стейка, або шматка червоної риби. 

 До того ж від такої страви не відмовляться вегетаріанці або ж ті, хто віддає перевагу роздільному харчуванню.

Інгредієнти:

картопляне п’юре – 800 г

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

масло – 50 г

куряча грудка – 1 шт.

яйце – 1 шт.

сіль, перець – за смаком

зелень

Приготування:

  1. Моркву та цибулю ріжемо кубиком.
  2. На сковороді розтоплюємо 50 масла і обсмажуємо моркву і цибулю.
  3. Куряче філе ріжемо маленькими шматочками та додаємо в сковорідку до овочів. Солимо та перчимо за смаком і тушимо до готовності.
  4. Змішуємо філе з овочами з картопляним п’юре. Додаємо 1 яйце, подрібнену зелень. Перемішуємо, формуємо кульки і обсмажуємо на маслі з двох сторін.

Подаємо з улюбленим соусом.